Biomedica

Anestezie si Terapie Intensiva

In anestezia moderna o larga varietate de echipamente sunt oportune depinzand de necesitati pentru utilizarea portabila, pentru operatii chirurgicale, pentru terapie intensiva si pentru tipul de anestezie care urmeaza sa fie administrata.

Anestezistii trebuie sa posedeze cunostinte cuprinzatoare si intrinsece ale productiei si utilizarii diferitelor gaze medicale, agenti anestezici si vapori, circuite medicale respiratorii, precum si o larga varietate de masini de anestezie (vaporizatoare, ventilatoare si aparate de presiune) care includ masurile corespunzatoare de siguranta.

Pacientii care au nevoie terapie intensiva pentru instabilitate (hiper sau hipotensiune), suport respirator asistat prin ventilatie, insuficenta renala acuta, aritmii cardiace potential letale, sau efecte cumulate ale caderilor organelor cunoscute acum ca sindromul multiplu al disfunctiei organelor.

Acesti pacienti pot fi admisi pentru monitorizare intensiva/invaziva dupa interventii chirurgicale majore pana cand starea lor va permite transferul intr-o unitate de terapie mai putin intensiva.

In portofoliul nostru puteti gasi multe produse care sunt esentiale pentru anestezie si terapie intensiva:

  • Camera inchisa, implantabila subcutanat destinata tratamentului fara ace
  • Pansamente antimicrobiale
  • Dispozitive pentru hemofiltrare
  • Dispozitive pentru monitorizarea pacientului
  • Catetere venoase centrale